Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: EN ÇOK HANGİ SANATÇIYI DİNLİYORUZ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar bu bölümde en çok hangi sanatçıyı yada sanatçıları dinlediğimizi paylaşalım....Tongue
ilk ben başlıyım en çok dinlediğim ve etkilendiğim sanatçı ''eşref ziya"dır...
daha sonra ise umut mürare...
tabi ki eşref ziya dinliyorum en çok en severek eşref abi
sonra mustafa cihat ama diğer ezgi ve ilahi sanatçılarından da dinlerim
Enstrümantal müziği çok severim,müziğin bütün dallarını dinlerim,arabesk pek nadir olmak üzere,dinlediğim müzik türü ruh halime göre değişebiliyor,eşref ziya gibi sanatçıları 3 ayda bir dinlerim,huyum böyle...

Bu günlerde en çok dinlediğim müzik türü etnik müzik,sanatçı Gökhan Birben...Kendisi Karadenize has müzik yapar,dileyenle ise paylaşabilirim...
valla nerdeyse sadece eşref ziya dinliyorum. bazen de dursun ali erzincanlı, mustafa cihat...
ben her telden çalarım...ama şu bi gerçek,müziği daha doğrusu özgün müziği eşref ziya ve ömer karaoğlu'yla sevdim...
tabiki en başta Eşref Ziya,sonra Umut Mürare ve Mustafa Cihat.Sonrada grup yeniçağ,mehmet emin ay,mustafa demirci,aykut kuşkaya,grup genç,ömer karaoğlu v.s.
mustafa cihat&eşref ziya&umut mürare
ezgi alanında eser veren tüm sanatçıları dinlerim. başkasını dinlemem. bu konuda tutucuyumdur yani. illaki ezgi derim :)birde sözsüz duygusal müzikler dinlerim.
encok eşref ziya,dursun ali erzincanlı,sami yusuf,[/b][/size][/color]
*yakamoz* Yazılan:ezgi alanında eser veren tüm sanatçıları dinlerim. başkasını dinlemem. bu konuda tutucuyumdur yani. illaki ezgi derim :)birde sözsüz duygusal müzikler dinlerim.

aynen katılıyorumm
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler