Arkadaşlar,bir takım kurallar koyduk,basit ama forum düzeni için gerekli olan kurallar,lütfen okuyun,özellikle imzanızdaki bannerlar çok büyük,onları ayarlayın,tamamı büyük yazmayın,kurallara uymayan arkadaşlarımıda bizzat ben 2 gün süre ile forumdan uzaklaştıracağım...
Demedi demeyin,ben uyuyorsam sizde uyun lütfen...Süs olsun diye yazmadık.
tabi ki kurallar forumun olmazsa olmazıdır bi düzenin olması gerekir..
ama benim merak ettiğim bişey var.ayın üyesi seçmesinde açtığınız konuda yöneticiler ve seçilmiş üyeler seçilemez demişsiniz özay bey o zamaaannn neden kasım ayında sevtap seçildi..o o zaman seçilmiş üyeydi ama ayın üyesi oldu.buna kafam çok takıldı...
bunların kuralları esnek,inanırmısın hatırlamıyorum,ama bundan sonra böyle devam edecek.
Arkadaşlar artık imzalardaki resimleri küçültmenin zamanı geldi
Örnek Seher'in banner gibi olabilir
daha büyük banneri olanların bannerlarını sileceğim bir dahada imzaya bırakın banner yazı bile ekleyemeyecekler...
Son tarih 7 ocak

şüpheye düştüm ya benim imzam büyük mü değil ama...
değerli forum yöneticilerimiz bne unuttum .bır hata yaptım ve büyük harf kullandım:(kusura bakmayın.bır daha olmayacak inşallah

kurallara uymayan resimleri kaldırıyorum,bu arkadaşlarım bir dahada imza kullanamayacaklar
tmm bende uyucam bundan sonra.benimkide kalkmış hiç haberim yoktu.okulda derslere girdigim için fakedemedim.hayırlısı neyse o olsun.
arkadaşlar imza resminizin eni istediğiniz kadar uzun olabilir,ama yukarıdan aşağıya(boyu)60 pixseli geçmesin,enes buda uygun değil,bu 500x100 px,500x60 px olana kadar küçült lütfen,görmek isterseniz imza resminizin üzerine sağ tuş yapıp özellikler diyin,orda pixsel boyutları yazar resmin,lütfen uyun!