Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Eşref Ziya - Yollar Senindir ...Konser Görüntüleriyle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
görüntüler süper ya hangisini izleyeceğimi şaşırdım
bu ezgiye bayılıyorum zaten...
biliyormusunuz cep telefonuma bütün Eşref Ziya ezgilerini yükledim (kesinlikle orjinall)
ve çalar saatime bu ezgiyi koydum. (girişinde diyo ya "böyle olmaz böyle olmaz haydi kalk haydi kalk" süper oluyo valla...)
güne Eşref Ziya ile başlamak muhteşem ötesi bir durum. eğer imaknınız varsa kesinlikle tavsiye ederim... Big Grin

dinlediklerimizin orjinal olmasına dikkat edelim lütfen....
Konser görüntüleri nerede?Ben açamıyorumda.
nimet Yazılan:bu ezgiye bayılıyorum zaten...
biliyormusunuz cep telefonuma bütün Eşref Ziya ezgilerini yükledim (kesinlikle orjinall)
ve çalar saatime bu ezgiyi koydum. (girişinde diyo ya "böyle olmaz böyle olmaz haydi kalk haydi kalk" süper oluyo valla...)
güne Eşref Ziya ile başlamak muhteşem ötesi bir durum. eğer imaknınız varsa kesinlikle tavsiye ederim... Big Grin

dinlediklerimizin orjinal olmasına dikkat edelim lütfen....

Tamam nimet hemen bugün uyguluyorum canımm.

Ayrıca çok güzel bi video ...Big Grin
Sabah namazına beni YOLLAR SENİNDİR kaldırıyo,KALKSAM VE DİRİLSEM di değişiklik yapayım dedim Wink
Bende bulamadım konser görüntülerini.Daha doğrusu bişey yokki tıklıyım açıyım...Big Grin
yaa bende merak ettim burda ne oldugunu ama aynı sekilde bende göremedm...
youtube gene mahkeme kararıyla engellenmiş yakında açılır o zaman görürsünüz...smile
Referans Adresler