Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Özel Mesajlaşma Konusu,ÖNEMLİDİR!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Forumumuzun genel kitlesi hanımlardan oluşmaktadır,bunu fırsat bilen bazı arkadaşlarımız işi abartarak bir çok kişiye özel mesaj yoluyla ulaşıp msn yada anlık iletişim bilgilerini isteyebilmektedir,(istiyor demedim ama olabilir)elbette bu hususta rahatsızlığa neden olabilmektedir...

Bu konu hakkında bir anket düzenliyorum,Bu tip olaylar yüzünden anlık mesajlamayı kaldırırsak forumun tadı tuzu kaçacaktır,pireye kızıp yorganı yakmaya hiç gerek yok,ankete katılarak görüşünüzü belirtiniz..

Forumumuzun müdavim üyeleri 100 mesajdan sonra müdavim üye olmaktadır,Müdavim üyenin ne anlama geldiğini öğrenmek isteyen arkadaşlarımız olabilir diye yazayım!
ilk oyda benden olsun
İlk şıkkı kullanırsanız hiç bir üye grubu hiç bir zaman özel mesaj kullanamayacaktır,sadece yöneticiler kullanacaktır
bence kapatılmasın eğer öyle bir durum olursa o üye yöneticilere söyleyip diğer üyeye ceza verilebilir veya üyelikten silineblir....smile
oda mantıklı lüyla kübra,benim için hava hoş,demokrasi ne derse odursmile

Rahatsız olan üyelerimiz özel mesajlarını kapatsa daha güzel olur,sonuçta öyle bir seçenekleride var,özel mesajları kapatırsak baskıcı izlenimi veririz ve site içi iletişim sekteye uğrar
arkadaşlar böyle bişey eşref ziya sevenine yakışmaz bence gerek bile yok söylemeye gerçekten

vahid 28

özay kardeş ben yeni üye yani 2 günlük üye ben bu sitenin kardeşlik duygularına
sığınarak kardeşlerimle tanışmak istedim ilk önce senınle tanıştım sitenin kurulmasına
vesile olan kardeşimle tanıştım sonrada 3 4 kardeşimle tanıştım bir kardeşimede
özel mesaj yazdım karadenızlıyım dedigi için bende neresindensiniz diye
iki gündür bu siteye katkım olsun diye 30 a yakın konu ve mesaj yazdım
bu konuya ben sebep oldumsa benim üyeliğimi silin ve hakkınızıda helal adin
bence de şikayetçi üyeler adminlere bildirsin ve o üye yasaklansın özel msj gerekli olabiliyo bazen çünkü smile
pardon ama ben yeni üye olduğum için bu özel mesajlaşma konusu nedir olaya fransız kaldım yani ona göre oy verecem de....
allaha şükür öyle bir sorun yaşanmadı sitemizde.bende kardeslerimi buldum.zaten öyle bir sorun yasanması imkansız.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler