Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: nasıl resim koyarım??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
önce http://www.imageshack.us/ bu adrese girin.orda karşınıza şu sayfa çıkacak.

[Resim: szbt8.jpg]

daha sonra orda işaretledim gözat yazısına tıklayın ve bilgisayarınızdan resminizi seçin daha sonra alttaki HOST İT yazısına tıklayın.resminiz yükleniyor.daha sonra karşınıza şu sayfa çıkacak.

[Resim: aszcd9.jpg]

burda kırmızı işaretli olan linki (Direct link to image) farede sağ yap kopyala sitede [img] yaz kopyaladığın linki yapıştır.linkin sonuna da [/img] koy ve mesajını gönder resmin çıkmış olacaktır.her sitede böyledir.anlaşılmayan bişey olursa yazın inşallah yardımcı oluruz..
hiç uğraşamam çok zor pehhhh....
ben bu kadar uğraştım anlattım sen şuna mı zor diyon..Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
emeğiniz için teşekkürler. şahsen bu anlatımdan sonra yapabildim..
ne demek kardeşim görevimizönce öğrenicez sonra anlatacağız ki bilgimizin zekatını verelim...
ayışığı Yazılan:ben bu kadar uğraştım anlattım sen şuna mı zor diyon..Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
abla yaaa paint'e yapıştırmışsın ama çok kötü çizmişsin yaBig Grin
Bir Muammânın Mütâlââsı Yazılan:
ayışığı Yazılan:ben bu kadar uğraştım anlattım sen şuna mı zor diyon..Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

omu sorun oldu şimdi yani...Sad
ayışığı Yazılan:
Bir Muammânın Mütâlââsı Yazılan:

omu sorun oldu şimdi yani...Sad
Aaa ablacığım aşk olsun latife yaptım yaa.
tamam tamam bende şaka yaptım...smilesmile
çizgiler süper çizilmiş bence... Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler