Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Hayatım da Bir Dönüm Noktasıydı Eşref Abim....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Eşref Ziya...

Eşref abimin o güzel sesini ilk defa annem sayesinde bir radyoda duymuştum.Annem

sayesinde neredeyse 24 saat Eşref abiyi dinliyorduk...O zamanlar 7 yaşlarındaydım en

fazla.Sensin Gülümle ,Ne Hallerdeyimi hiç unutamamısımdır .Bu arada tabi büyüdük.

İnsanlar çok farklılaşıyor kenidimi tanıyamaz olmuştum. Eşref abiyi biraz

hatırlıyordum ,The İmam çıkmıştı. Annem çok merak etmişti ...Açıkcası filme gidip

gitmemek konusunda büyük tereddütte kalmıştım .Filme girip çıktığımda ise bambaşka

bir insan olmuştum!O zaman şöyle demiştim neden ,neden Eşref abiyi daha önce

tanımadımSad

Eşref abiyi gerçekte tanıdığımda karekterinin en az filmde ki kadar mükemmel olduğunu

anladım.Allah ondan razı olsun çünkü Eşref abi hayatımda bir dönüm noktasıydı.Sanatçı

kişiliğiyle de bana başka kimseyi aratmıyor.Hayatımda bu kadar güzel başka bir ses

duymadım çünkü...Abicim yolun açık olsun....
gene erken yaşta tanımışsın üzülme ablacım..:)ne güzel ki tanışıyosunuz..bende eminimki eşref abi göründüğünden çok farklı biri değilll...Rabbim herkese tanımayı nasip etsin inşAllah...Allah yolunu açık etsin...
inş görür ve tanısmak isterim bende en 10 seneye yakın onu dinliyorum.onun gibi biri gelmez aslında o esref abi olarak kalıcak gönlümüzde
Benim için de bir dönüm noktasıydı EŞREF ZİYA..Rabbim bizleri onun o güzel sesinden mahrum etmesin
amiiiin, inşallah onun sesinden hiç mahrum kalmayız...
Eşref Ziya gerçekten kişiliğiyle, sesiyle, insanlığıyla, her şeyiyle yani smile hayran olduğum bi sanatçı....

vahid 28

daha öncede yazmıştım eşref abiyi radyolardan kasetlerden tanıyordum
M.G.V nın gülhane parkında düzenlediği proğrama gitmiştim yüz bine yakın
kişi katılmıştı eşref abi sahneye bir güneş doğuyor ezgisıyle çıkmıştı ve
gülhane parkı adeta yerinden oynamıştı yarın gazeteler haber yaptı
yeşil popçular gülhaneyi salladı
-----------------------------------------sene1994 bir yaz akşamı-----------------------------
sehercim şanslısın ki eşref ziyayı tanıdın!....eşref bey'den allah razı olsun

onu çok seviyoruz...allah yolunu açık etsinsmile
Daha küçümen çocukmuşsun be seher,Hani o yaşlarda da pek tadı olmazdı sanıyorum
evet ufacıktım ama yinede çok severdim eşref abinin ezgilerini

niye tadı olmasın ki...smile
leyla kübra Yazılan:gene erken yaşta tanımışsın üzülme ablacım..:)ne güzel ki tanışıyosunuz..bende eminimki eşref abi göründüğünden çok farklı biri değilll...Rabbim herkese tanımayı nasip etsin inşAllah...Allah yolunu açık etsin...

Wink
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler