Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Evinizde hırsızla göz göze gelseniz ne yaparsınız ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

vahid 28

Bağırırım
Kovalarım
Gizlice polisi ararım
Uyuyo numarası yaparım
saklanırım
Sonuçları görüntüle
bayılırım herhalde smile
Benim evimde bir hırsız var zaten hep baş köşede durur herkes ona bakar herkesin vaktini çalar ,herşeyimizi ,muhabbettimizi elimizden aldı.
Kim kim acaba?
Tabi ki TV
Sizin de evinizde hırsız var mı?
valla bizim evdede var bu hırsızdan....
hayır bi de öyle ustaki hiç farkettirmeden yapıyo herşeyi.. ve çalınanların farkında bile olmuyosun....
valla ben bu soruyu kendime çok soruyorum eve hırsız gelse ne yaparım diye ama bir türlü işin içinden çıkamadım herhalde ilk yapacağım şey dua etmek olur Allah ım sen yardım et diye...sonrası Allah Kerim...
2.hırsıza gelince maalesef o bizdede var bazen benimde vaktimi alır...Sad
3.hırsız da var bazen okadar vaktimi alır ki zamanın nasıl geçtiğini bile anlamam...bilgisayar..
ama yararlı işlerde kullandığımız zaman hırsız demesekde olur..smile
ben ilk önce ne yapacagımı sasırırım kafam bir dünya olur.eger varsa evde kendimi kollarım sopa falan vs birseyler baktım bu olmadı degisik yöntemler yaparım.hemen polis cagırırım ama hırsız acemi ise iste o tam benlik döve döve haklarım.allaha sükür bizim evde öyle bir sey olmadı

vahid 28

benim evde hırsız var ama benı etkılemıyor iki hırsızda dukkanımda var tv ve bilğisaray
ama bu sitenin varlığında tv hırsızına kapılarım kapandı ALLAH bizleri nefs hırsızına karşı
korusun
aslında hırsızın ne çalacağına bağlı mesela eşref ziya abimin albümlerine kimse elleyemez benden başka... cd lerime dokunduğu an onun sonu olur herhalde... Big Grin
tv hırsızına gelince bana pek işlemiyo çok şükür. sadece eşref ziya abim tv programına çıktığında işliyor..
onda da zarar getirdiğini sanmıyorum...
bilgisayar hırsızına geldiğinde de pek fazla kullanma imkanım olmuyo kardeşlerim saolsun Big Grin
bilgisayarın başına geçtiğim zamnda fan sitesine ve yararlı olduğunu düşündüğüm bir kaç siteye bakıyorum... (bunun da zara getirdiğini sanmıyorum...)
genelde radyo dinlerim ama gereksiz ve saçma kanallar değil. ( lalegül ve marmara)
bununda zarar getirdiğini sanmıyorum Big Grin
ama nefsimin zarar getirmediğini söyliyemicem...
rabbim cümlemizi nefsimizden korusun inşallah....
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler