Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Annelerimizden..!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
IYI YAPILMIS BIR ISI TAKDIR ETMEYI ogrendik: "Bana bakin, cikin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"

- DUALARIN GÜCÜNÜ ogrendik: "Yat kalk dua et ki baban muzik setinin bozuldugunu farketmedi..."

- ZAMANA KARSI YARISMAYI ogrendik: "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin.."

- MANTIKLI DUSUNMEYI ogrendik: "BEN OYLE DIYORSAM OYLEDIR...!!!"

- ILERI GORUSLU OLMAYI ogrendik: "Cikmadan once temiz bi camasir giy.. yolda Allah korusun basina bisi gelir etrafa rezil olursun."

- HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI ogrendik: "Sen daha orda gulmeye devam et, birazdan ben seni tam guldurucem..."

- HAYATIN CELISKILERLE DOLU OLDUGUNU ogrendik: "KAPA CENENI VE CORBANI IC ...!!"

- DAYANIKLI OLMAYI ogrendik: "O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"

- HAVA RAPORU TAHMINI YAPMAYI ogrendik: "Su daginikliga bak... yabanci biri gorse odanin ortasindan kasirga gecmis sanir..."

- ABARTMAYI ogrendik: "Sana 500 bin defa soyledim kirli ayakkabilarinla iceri yurume diye..!!"

- DAVRANIS PSIKOLOJISINI ogrendik: "Babana cekicegine biraz bana cekseydin noolurdu ..."

- OLAGANUSTU DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI ogrendik: "Dinleme bakalim anne sozu dinlemee...!!! 'Kafana meteor dusucek kenara cekil' diye bagirsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"

- KISKANMAYI ogrendik: " Dunyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan kac milyon cocuk var biliyo musun... ?!?!?
sanki bu daha öncede açılmıştı ama güzel sağol hele mantıklı düşünme olayı süper
HAYATIN CELISKILERLE DOLU OLDUGUNU ogrendik: "KAPA CENENI VE CORBANI IC

çok güzeldi yaa...
ben annemden dünyanın binbir türlühaliolduğunu da öğrendim
- ZAMANA KARSI YARISMAYI ogrendik: "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin.."

smile smile
Off hakikaten çok güzel yaa çelişki fln hakikaten çoğumuz yaşamışızdır bazılarınıBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
süper ya bende bunu arıyordum paylaşmk için:)leyla benden önce davranmışsmileçokhoş biz bunu tiyatroda yapmıştık..oo malum anne ben olmuştum:)millet kopmuştu yasmile
Daha önce bir dergide okumuştum am güzel bi paylaşım
Big GrinBig GrinBig Grin Vay be ne güzel şeyleri annelerimiz sayesinde öğrenmişiz ... Big GrinBig Grin
Koptum ya Big Grin
Referans Adresler