Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: mevlana ve ney (dinlemenizi tavsiye ederim)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Duy şikayet etmede her an bu ney,
Anlatır hep ayrılıklardan bu ney.

Der ki feryadım kamışlıktan gelir,
Duysa her kim, gözlerinden kan gelir.

Ayrılıktan parçalanmış bir yürek
İsterim ben, derdimi dökmem gerek.

Mevlana Celaleddin Rumi
çok güzeldi hele yazılar daha güzeldi
ALLAH RAZI OLSUN.SÖZLER MÜTHİŞ DE BU NEY NASIL BİŞEYSE İNSANI BAŞKA ALEMLER SÜRÜKLÜYOR
ya süper ney i zaten çok severim. babamdan bulaştı galiba smile babam ney sesine bayılır evde bir sürü ney taksimi cd leri var...

ALlah razı olsun paylaşım çok güzel... smile

neyzen:)

gerçekten çok güzel kardeşim.sözlerde müthiş.tşkkürler.evet kesinlikle neyin tınısı çok farklı hiç bir enstrümana benzemiyo.bende acizane üflemeye çalışıyorum.insanın psikolojisinin en bozuk olduğu anda bile üflemek le yada dinlemekle çok ayrı bir keyif alıyorsun...
neyzen:) Yazılan:gerçekten çok güzel kardeşim.sözlerde müthiş.tşkkürler.evet kesinlikle neyin tınısı çok farklı hiç bir enstrümana benzemiyo.bende acizane üflemeye çalışıyorum.insanın psikolojisinin en bozuk olduğu anda bile üflemek le yada dinlemekle çok ayrı bir keyif alıyorsun...

neyzen kardeşim bende kursuna gitmek istiyorum ama becere bilirmiyim bilmiyorum sonuçta her yiğidin harcı değil...

neyzen:)

eşrefziyakolik Yazılan:
neyzen:) Yazılan:gerçekten çok güzel kardeşim.sözlerde müthiş.tşkkürler.evet kesinlikle neyin tınısı çok farklı hiç bir enstrümana benzemiyo.bende acizane üflemeye çalışıyorum.insanın psikolojisinin en bozuk olduğu anda bile üflemek le yada dinlemekle çok ayrı bir keyif alıyorsun...

neyzen kardeşim bende kursuna gitmek istiyorum ama becere bilirmiyim bilmiyorum sonuçta her yiğidin harcı değil...

şunu söyleyyeim kardeşim önce kafandan becerebilirmiyim fikrini atıcaksın yoksa olmuyo.bende böyle düşünüyordum hocam uyardı sağolsun.evet zor biraz ilk 3 ayda sadece ses çıkaramayanlar bile vardı.ama ona adapte olmak onu anlmak lazım kendini kesinlikle neye adapte edeceksinben bunu yapabilirim çok istiyorum diyeceksin kesinlikle..ben böyle yapmaya başladıktan sonra olmaya başladı şimdi acizane üflemeye çalışıyorum halende kursuna devam ediyorum. çok ayrıntılarıda var ,devam edicem elimden geldiğince nerye kadar giderse .ALLAH nasip ettiği sürece.ama kesinlikle tavsiye ederim gitmeni.
Referans Adresler