21-11-2007, 06:44
23-11-2007, 03:55
kaçıncı bu bilmiyorum ama yine izledim harika bişey bu ya
eşref ziyanın oğluna nasıl hayran hayran baktığını farkettiniz mi ???çok gurur duyuyor..
maşallah hem çalıyor hem söylüyor erkenden piyasaya girdi film ve klip oyunculuğu konsere çıkmalar..son bağcılar konserinde de vardı çalıyodu arkada yine bu ezgiyi düet yaptılar baba oğul ...
eşref ziyanın oğluna nasıl hayran hayran baktığını farkettiniz mi ???çok gurur duyuyor..
maşallah hem çalıyor hem söylüyor erkenden piyasaya girdi film ve klip oyunculuğu konsere çıkmalar..son bağcılar konserinde de vardı çalıyodu arkada yine bu ezgiyi düet yaptılar baba oğul ...
23-11-2007, 05:04
defalarca izledim hiç bıkmadan izlemeye devam ediyorum çok güzel bi tablo maşallah Burak babasının yolunda ilerliyor çok güzel söylemiş onu canı gönülden tebrik ediyorum
29-11-2007, 01:52
çook çokkkk güzeller yaa maşallahh baba oğul nazar deymesin..mükemmel bi ikili oldularr..onları canlı dinlemekte ayrı bi zevk veriyorr..

29-11-2007, 01:59
Bence hiçbir ses Eşref ağabeyin sesini tutmaz ;fakat Burakda her halükarda Eşref ağabeyin oğlu ;onun yolunda ilerleyecek İnşAllah.
pek fazla izlemedim bu klibi bir kaç kez anca ;ben genellikle Youtube'dan açıp dinliyorum direk izleyeck kadar vaktim olmuyor

pek fazla izlemedim bu klibi bir kaç kez anca ;ben genellikle Youtube'dan açıp dinliyorum direk izleyeck kadar vaktim olmuyor

29-11-2007, 02:06
elbetteki eşref abinin yerini tutamaz.
aslında kimse onun yerini ve sesini tutamaz. onun gibi biri daha geleceğini zannetmiyorum. ama oğlunun da maşallahı var.
aslında kimse onun yerini ve sesini tutamaz. onun gibi biri daha geleceğini zannetmiyorum. ama oğlunun da maşallahı var.
29-11-2007, 06:09
ikisi birlikte çok güzel uyum sağlıyorlar maşallah....eşref abi burak söylerken çok gururla izliyor...
bu kliptede o kadar olmasada gene düet yapıyorlar....
http://www.youtube.com/watch?v=2ddOGAwN5QI
bu kliptede o kadar olmasada gene düet yapıyorlar....
http://www.youtube.com/watch?v=2ddOGAwN5QI
29-11-2007, 06:17
tabikide eşref abinin yerini tutamaz eşref abi bu işe yıllarını vermiş burak'ın ilk denemeleri ama yine de çok güzel söylemiş maşallah yani ikiside gayet güzel söylemiş ben çok beğendim
30-11-2007, 06:05
Çok teşekkur edıyorum mesajlarınız ve ilginize saolun Allah yardımcınız olsun esra sevtap sevra ve diğerleri. . .gorusmek uzere
30-11-2007, 06:12
ne demek asıl ben teşekkür ediyorum bize böyle güzellikler sunduğuuz için Allah seninde yardımcın olsun