Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: youtube engellenmiş...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
www.youtube.com adresi mahkeme kararıyla kaptılmış...Sad kötü oldu bu herşeye ordan bakıyordum(k) ayrıca sitemizde var olan youtube dosyalarıda açılmıyor...haberiniz ola....smile

neyzen:)

evet bende duydum kötü olmuş.geçici olsa bari...
bazen bu engellemeyi hak ediyordu ama genede inş ykn zamnda açılır..
evet bende dün gördüm, kapanmış... şaşırdım. neden kapatılmış bilen var mı??
ben kapanacağını daha önceden duymuştum...
galiba son zamanlarda (baya bi fazla) musait olmayan videolar konulmuş o yüzden kapatılmış...

leyla kübra Yazılan:ben kapanacağını daha önceden duymuştum...
galiba son zamanlarda (baya bi fazla) musait olmayan videolar konulmuş o yüzden kapatılmış...

evet kesinlikle millet abartmıştı çünkü kapatılması doğru olmuş aslında.ama açılır yine sanmıyorum ki tümden kapatılsın bir şekilde açılır yine...
tüh ya Eşref abimin videolarını nerden izlicez şimdi. bari önceden bütün videoları sitemize alsaydık... (kötü oldu ya) Sad
herşeye rağmen kötü olmuş Sad üzüldüm...

eşrefziyakolik Yazılan:tüh ya Eşref abimin videolarını nerden izlicez şimdi. bari önceden bütün videoları sitemize alsaydık... (kötü oldu ya) Sad

alsaydık bile youtubeden olduğu için yine açılmazdı...
youtube atatürke yapılan hakaret videolarından dolayı kapatılmış...
o kadar Peygamber Efendimiz(sav)e yapılan hakaretleri dalga geçmeleri oldu hiç sesleri çıkmadan yayınladılar şimdi ise atatürke yapılan bi hakaretten dolayı kısa bi süreliğine kapatılmış....Tek dediğim Rabbim bunları ıslah etsin...

vahid 28

benim duyumuma göre youtube de islamı yayınlardan dolayı yasaklanmış
öyleki bazı adreslere de baskınlar yapılmış ama olsun islami hareket durmaz
güneş balçıkla sıvanmaz
evet bencede her ikiside olaganca davranıs atatürke yapılan karsı cirkin videoları kapatıyorlarda ben en cok sunu merak ediyorum neden peygamber efendimize yapılan saygısız davranıslara yapılan cirkin videoları neden aziz türk görmüyor ve engellemiyor.ben hiç hoş görmüyoru ben bu yüze divanda olsaydım peygamberimizie yapılanları asagılardım ve yapılmasına izin vermezdim.

leyla kübra Yazılan: youtube atatürke yapılan hakaret videolarından dolayı kapatılmış...
o kadar Peygamber Efendimiz(sav)e yapılan hakaretleri dalga geçmeleri oldu hiç sesleri çıkmadan yayınladılar şimdi ise atatürke yapılan bi hakaretten dolayı kısa bi süreliğine kapatılmış....Tek dediğim Rabbim bunları ıslah etsin...

amin.kapatılması doğru olmuş bu konumda.fakar evett dediğin gibi, PEYGAMBER EFENDİMİZE yapılan hakaretlerdede aynı üslubu hatta daha fazlasını göstermeleri gerekirdi.yazık...
arkdaslar müjde youtube girmek isteyenler sadece bu linki tıklamaları yeterli
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.c...outube.com
YOUTUBE AÇILDI......
evet açıldı girilebiliyo
evet açılıyor çok saol..smile
Ben de kapıtıldığını duymuştum.Hatta kaç haftadır açılmıyordu.Ama geçenlerde girdim sanırım açılmış.
bilmiyordum leyla kübraya katılıyorum ben o siteyi sadece islami amaçlarda kullanıyordum allah hidayet etsin
arkdaslar youtube gene ANKARA 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 12/03/2008 tarih ve 2008/251 nolu kararı gereği bu siteye erişimi Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca engellenmiştir...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler
  • Eşref Ziya Fan Sitesi: http://www.esrefziyafan.com/index.php
  • :