Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: ağlama karanfil
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ya ben youtube dan indiremiyorum da indirebileniniz olursa youtube(imamhatip.biz eşref ziya) yazın eşref abimin eski halini görün...Big GrinBig GrinBig Grin

senin dediğin bu galiba kardeşim....
ama sitede sevra koymuştu...yinede sağol...smile
biraz güldüm ama sonuçta eşref ziya güzel..
ama klip anlamlı gerçekten sağolun Big Grin Big Grin
ilk defa izledim güzel ama şimdi dahada güzel o dönemin şartları düşünülecek olursa çok çok iyi bence eşref abim ya herhaliyle muhteşem Allah ondan razı olsun
ilk defa izledim
ablam demiştide inanmamıştım bıyıklıydı eski hali diye sonuçta eşref abim yaaa
şoktayım hala.........
ben de ilk kez izledim.. çok gençmiş Eşref Ziya bu klipte...
Eşref abi hala genç maşAllah yaş ilerledikçe gençleşiyor klibi daha önce çok izlemiştim güzel
pardon göremedim ya şu youtube dan indirmeyi biri bana öğretsin...
bak kardeşim mesala http://youtube.com/watch?v=HzlK6R5orXc diye bir adres vr
yeni konu kısmında youtube bölümü var oraya tıkladıktan sonra adresteki = kısmından sonraki yani h ile başlayan kısmı kopyalayıp youtube yazılan yere yapıştırıyoruz...inşAllah anlatabilmişimdir...Rolleyes
valla sen anlattın da benim anlamam biraz uzun sürdü uğraşıyorum ama yapıcammmmm...inşallah
eger youtube deki videoları biligsayaranıza indirmek isterseniz (Vindir for YouTube 2) programını indirmeniz gerekir.içinizde bilen arkdaslar vardır herhalde
ya ben Eşref abimin bütün kliplerini youtube dan izlediğimi sanıyodum ama nasıl olmuşta bunu kaçırmışım ona yanıyorum. valla süpermiş. Eşref abimde pek bi değişiklik yok yani yine aynı gençliğini koruyo sadece hafif bi tarz değişikliği var o da mecbur yani bizde o zamndan bu zamana değişmedik mi?
Eşref abi sen bitanesinnnnnn Big Grin
Referans Adresler