Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: GÜRÜLTÜYÜ BIRAKIYORUZ
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanından küçük bir ev alır.Emekliliğinin ilk birkaç haftasını huzur içinde geçirir;ama sonra ders yılı başlar.
Okulların açıldığı ilk gün dersten çıkan öğrenciler yollarının üzerindeki her çöp bidonunu tekmelerler,bağırıp,çağırarak geçerlerdi.
Bu çekilmez gürültü günler sürer ve yaşlı adam bir önlem almaya karar verir.
Ertesi gün çocuklar gürültüyle evi doğru yaklaşırken,kapının önüne çıkar durdurur ve ''Çok tatlı çocuklarsınız, çok eğleniyorsunuz.Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden.Ben de sizlerin yaşındayken aynı şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım,bana gençliğimi hatırlatıyorsunuz.Eğer hergün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size bir dolar vericeğim.''der.
Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve gürültüyü sürdürürler.Yaşlı adam bir kaç gün sonra yine çocukların önüne çıkar ve şöyle der:
''Çocuklar enflasyon beni de etkilemeye başladı.Bundan böyle size elli sent verebilirim.''
Çocuklar pek hoşlanmazlar ama yine devam ederler gürültüye.Aradan bir kaç gün geçer ve yaşlı adam yine karşılar onları.
-''Bakın'' der,''Henüz maaşımı almadım bu yüzden size ancak 25 sent verebilirim,tamam mı?''Çocuklar:''İmkansız bayım'' derler.İçlerinden biri,''Günde 25 sent için bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Biz işi bırakıyoruz''.

vahid 28

eee nede olsa tecrübe konuşuyor
çok güzel bir yöntem bende hep bu yöntemi yiğenlerime uyguluyorum ne yapayım yaramazlık yaptıklarında ancak bu yolla onları engelleyebiliyorum
....NE ZEKİ İNSANLAR VAR HAYATTA AKLIMA GELMEZDİ...
Referans Adresler