Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Klasikler 4 'te hangi eserler olmalı??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamün aleyküm ezgi dostları..!
Malum Eşref abimiz klasikler 1-2-3 albümlerini çıkardı. Şimdi sıra klasikler 4 te..
Sizce eski parçalardan bu albüme hangi eserler girmeli?
görüşlerinizi merak ediyorum..

bence - sen ağlama , ağlatma beni , isyan çiçeği ve yağmuru bir kez daha okumalı.
sen ağlama - isyan çiçeği - yalvarsam her an - yanar bu gönül - sensin gülüm -
bence fark,babam,sarı çiçek,kelebek gibi,yağmur olursa değişik hoş bi albüm olur
bencede kelebek gibi olmalı

vahid 28

bir dalın üstünde boynu büküksün
bırak gözyaşların toprağa düşsün
toprak anasıdır yaşayanların
dertlerini emer ağlayanların

bu eser mutlaka klasıkler arasında olmalı
Bence eskilerden de alsın ama mümkünse Abdulbaki Kömür'ün eserlerinden faydalansın hatta mümkünse"yalnızlığın şarkısı" olmalı.
sen ağlama, elbet ve son olarak çoook eskilerden bir güneş doğuyor filistinde eserleri tekrar okumasını isterim
yağmur,sensin gülüm,sensiz,hüzün türküsü,bir garip sevda...
bence hüzün türküsü, isyan çiçeği, yanar bu gönül olabilir...
Sensin gülüm,sensiz , adını anıyorum,isyan çiçeği,hasret gülleri ,yalvarsam her an
Beyazıt meydanında,,bir güneş doğuyor,,yalvarsam her an,,eğilme,,sensin gülüm,,sensiz
yalvarsan her an--yanar bu gönül--sensiz--beyazıt meydanında--adını anyorum--sensin gülüm-- DAYAN MÜCAHİDİM...
leyla benim istediklerimi sölemişsin tevafuğa bakarmısın... smile
tabi benim için en önemlisi ...~~sensin gülüm~~...
ya tabi bi de ömer karaoğlu nun şehit türküsü eseri olursa süper olur...
EŞref abim çok güzel yorumluyo sağolsun... smile
selamun aleykum..bence asr-ı saadet kesinlikle olmalı....
..::Adını Anıyorum::...
Sensiz,Sensin Gülüm,Güvercinler Konsunlar,Kelebek Gibi Wink
bence Yağmur u kesinlikle okumalı..

yeni versiyonunu çok merak ediyorum..Çok sevdiğim bi parçasıdır
Diğeri de Divane olsam..
Hepsi çook güzel..hangisini koysa olur
Bir garip sevda... Adını anıyorum... daglar gecit verin...hüzün türküsü... Sensin gülüm...Ayasofya... Bir avuç dolar için...((yüreğinde ve alnında durlulmaz şah damar vurrur... uzanmış kara topraga dudagında kanlar kurur.. bi tebessüm yanagına güllerden bir demet kondurur yummuş gözlerini şehit gören sanar sanki uyurr...)) Şehide ağıt...metin yüksel... vee bittiğim an ZAMAN... Tekrar neden olmasın...
klasikler 4 ün çıkacağınıda nereden çıkardınız.Bildiğim kadarıyla Eşref Ziya klasikleri bitirdi
daha bi albümlük daha klasiği var eşref ziyanın bence yapmalı..

hüzün türküsü kelebek gibi mücahid başta olmak üzere
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler