Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Cuma Namazında yaşanan kriz=)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Birisinin başından geçen müthiş komik bir olay. Alıntıdır.
Cuma namazında farzı kılarken yanımdaki adamın açık unuttuğu cep telefonu çalmaya başladı. Hocanın "Allahuekber" nidasıyla ruku pozisyonu alırken adam sanırım, "Yes ya da no, artık nereye denk gelirse gelsin, yeter ki sussun" mantığı ile telefona hızlıca vurdu.

Maalesef "yes"e denk gelmiş. Biz selam vermek için oturmuşken telefon
bağıra bağıra konuşmaya başladı:

"Aloğğ aloğğğ! Samiii aloğğğ! Ne o lan namazda mısın? Alooğğ! Utanmıyo musun lan bi de namaza gidiyosun? Ey! Cemaat, bu şerefsizin bana 250 milyon kira borcu var, kaç ay oldu ödemedi. Bunun namazı kabul olmaz, sizin de olmaz bu dallama..."

derken adam namazı kesip telefonu kapattı. Telefondaki adamın kehaneti ön ve arkadaki 2 saf için tuttu. Gülmekten veya kendini sıkmaktan gözünden yaş akanlar oldu.
Sen affet yarabbim. O neydi öyle yaa!
Adama yazık rezil olmuş.
Hakikaten traji komik,bizim ülkenin halleri,caminin her yerinde yasak yazısı olmasına rağmen adamın biri mutlaka açık unutur ve bu açık unutulan telefon mutlaka oyun havası çalar,Bir keresinde müslüm gürsesden bir parça çaldığını bile duymuştum,telefonu çalan adam büyük bir pişkinlikle gider kapatır,halbuki namazını bozması daha iyi kanımca,bir çok insanın hakkını almaktansa namazı bozmak iyidir...

İşi pişkinliğe vuranlarda vardır,son rekatta çalar telefon bu defa,namaz biter selam verilir telefon hala çalar,adam kalabalık arasından yürür askılıktaki ceketinin cebinden telefonunu alır ve müthiç diyalog..

-Lan sami senmiydin?
....
- Ya sorma hacı ayda yılda bir cumaya gidelim dedik ,ee nerde buluşuyoruzsmile
Big Grin:Dadam büyük bi vebale girmiş..Allah affetsin..
ya hem komik hemde üzücü bi tablo adam rezil oldu en önemlisi namızından oldu

vahid 28

bazı imamlarımızda yapıyor bunu unutuyor herhalde
ee e hoca yaparsa cemaat ne yapar siz düşünün..
tamam adam bi hat yapmış da telofondaki adama ne demeli hem rezil etmiş hem de sizin namazınızda kabul olmaz diye peşin hüküm veriyor gerçi güleceğiz diye namazdan çıkmışlar ama... yazık ya!
ben bugün üye oldum ve ilk bu yazıyı okumak kısmet oldu.gerçektende traji-komik bir olaymış.umarım başımıza böyle şeyler gelmez amin!!!!!!
sadece camilerde değil heryerde insanlar garip pişkinlikle telefon sesleri son ses..bir de o konuşmaları aman Allah'ım..komedi fırtınası..
Çok güldüm yaa, ama rezil olmuş adam Big Grin Allah(c.c) razı olsun arkadaşım Big Grin
Referans Adresler