arkadaşlar satranç oynamayı bilen, seven varsa bi turnuva başlatmayı düşünüyoruz katılım olursa.
ödül çok büyük, eşref abinin o müthiş albümlerinden (imzalı)
eğer bende varım diyosan, ismini yaz yeter

Ben varım zaten,Ömer le güzel müsabakalara imza attık geçmişte,Acemiside olsa herkesi bekliyorum,Haydi bakalım,Bize çok iyi bilmiyoruz zaten....Hadi bakalım
satranç oynamayı severim okul zamanında çok oynardım öyleki saatlerce oyun başındaydım ve yine oynuyorum
ben kendime güvenemem ama özay sende öyle yazdınki heveslendim doğrusu,ben acemiyim yanii..

bu konuyla ilgili biraz ayrıntı vermeniz mümkünmü acaba arkadaşlar
oyunun kurallarını tam bilmiyorum asker fil at şah vezir nasıl hareket eder in dışında bilmiyorum ama bu turnuva da öğrenmemize vesile olursa katılırım acemileri de bekleriz demişsiniz ondan cesaret aldım yaptığım saçmalıklara katlanırsanız okeydir
nasıl bir turnuva olacak bilmiyorum ama ben de varım.
özay arkadaşımız en yakın zamanda güzel organizasyon hakkında bilgiler verecek arkadaşlar.
oyunda bende varım

özayın talebesi olarak
omeralptekin@esrefziyafan.com
ozay@esrefziyafan.com
msn adreslerimiz,maksadımız biraz eğlenmek arkadaşlar,şöyle yapabiliriz,3 oyun 2 sini alan kazanır,kazanan diğer kazananla yapar,zaten şurda kaç kişiyiz ki?!
Görüşmek üzere arkadaşlar
Vakit yetersizliğinden sadece Nur'u ekledim,diğer arkadaşlarımıda vakit buldukça ekler ortak bir zamanda beraber nasıl olacağını görüşebiliriz.
Akay hocam sen bilmiyormusun satrancı,sende gel aramıza