Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: hangi öğretmen nasıl tehdit eder
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Matematik: Oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım. unsure.gif

Biyoloji: Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok ederek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre. laugh.gif

Tarih: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız. ermmok0.gif

Resim:Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım. tongue.gif

Coğrafya: Oğlum,yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun. ph34r.gif

Edebiyat: Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum. rolleyes.gif

Kimya: Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum.Hasan 2 ***** Osman 4`e dönersiniz. mellow.gif

Beden Eğitimi: Bak nasıl konuşuyor hâla?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim.

Müzik: Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensturumantel olarak notalarını çıkarır,solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da lük olarak yaparım haa!Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz huh.gif
sağolasın hepsi çok güzel yalnız bişey sölicem bizim coğrafya öğretmenimiz bizi "sizi yamulturum" diye tehdir ederdi..smile
Biizm hocalar Allah Razı olsun bişey demezler Zira okulun en iyi en inek sınıfıyız olsun o kadarTongue
ayy Allahtan bizi de böyle tehdit eden hocalarımız olmadı.... smile
Tarih: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız.
HARİKA YA.....
güzel bi düşünce aslın da ama beni de böyle tehdit eden olmadı nası olsa anadolu liseliyiz bizzz
Tarih çok komikmiş..smile
Tarih, coğrafya ve edebiyata koptum yha... Big GrinBig Grin
(24-11-2007 02:26)seher Yazılan: [ -> ]Tarih: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız.
HARİKA YA.....

Big GrinBig GrinBig Grin
saol...kimyayı sevdm
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler