Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: yöneticiler sesleniyrum sesimi ses...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
selamün aleyküm benim bikaç önerim olacak... site içi iletişimin güçlenmesi açısından hem de birbirimizin derdinde mutlulğundan haberdar olmamız açısından şöyle kıyıda köşede dertleşme meydanı gibi bi bölüm açılsa birbirimizden dua alıp istesek güzel olmaz mı...bence çok hoş olur site renklenir tabi siz bilirsiniz yine de..
diğeri ise Eşref abi siteyi takip ediyor fakat hiç mesaj atmoyor bunun sebebi her mesaja yorum yapamıyacağından kimseyi üzmek istememesi olabilir.eşref abiye de bi bölüm açılsa belki orda genele hitaben mesajlar yazabilir bayramda kandilde filan arasıra da olsa ne güzel olur..
bize özel sanatçılara uğur ışılak umut mürare sami yusuf grup genç filan da eklense
neyse çok oldum galiba herşeyi devletten beklemeyin kardeşim diyeceksiniz ne yapalım site çok güzel daha da güzel olsun istiyorum.. teşekkür ediyorum hepinize ve en sevgiliye emanet ediyorum...
dertleşme meydanı konusuna katılıyorum ama şunu da söyleyeyim bu zamana kadar kimle tanışmışsam onun için dua ederim hele de siz kardeşlerime sürekli dua ediyorum sonundaki cümlene çok güldüm kardeşim Allah(cc) razı olsun
aslında eşref ziya için söylediğin güzel de ya orayı da boş bırakırsa..Sad
hepimizden rzı olsun kardeş duaların kabule karin olsun
divane Yazılan:selamün aleyküm benim bikaç önerim olacak... site içi iletişimin güçlenmesi açısından hem de birbirimizin derdinde mutlulğundan haberdar olmamız açısından şöyle kıyıda köşede dertleşme meydanı gibi bi bölüm açılsa birbirimizden dua alıp istesek güzel olmaz mı...bence çok hoş olur site renklenir tabi siz bilirsiniz yine de..
diğeri ise Eşref abi siteyi takip ediyor fakat hiç mesaj atmoyor bunun sebebi her mesaja yorum yapamıyacağından kimseyi üzmek istememesi olabilir.eşref abiye de bi bölüm açılsa belki orda genele hitaben mesajlar yazabilir bayramda kandilde filan arasıra da olsa ne güzel olur..
bize özel sanatçılara uğur ışılak umut mürare sami yusuf grup genç filan da eklense
neyse çok oldum galiba herşeyi devletten beklemeyin kardeşim diyeceksiniz ne yapalım site çok güzel daha da güzel olsun istiyorum.. teşekkür ediyorum hepinize ve en sevgiliye emanet ediyorum...

eşref abinin bizler için özel mesajlar yazabileceği bi forum açtım, çok güzel düşünmüşsün divane..
Arkadaşımıza canı gönüldenden katılıyorum bence çok güzel bir fikir kardeşim dualarına beni de eklersen sevinirimBig Grin
Teşekkür ederim ömer ARO inşallah mesaj atar eşref abi...sesimi duyan birilerinin olması çok güzel.......Big Grin
çok güzel olmuş Allah razı olsun ömer abi...divane kardeşim Rabbim senden de razı olsun çok güzel bi fikir...
valla süper bi fikir...

bu site daha ne kadar güzel olabilir ki Big Grin
iyi bir fikir,güzelde sonuçlanır inşallah
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler